Your Cart

Philips USB 3.2 Click Editie: Snelle, Compacte en Kleurrijke USB-C Flashdrive

Of je nou een kopie van belangrijke digitale documenten wilt maken, vakantiefoto’s wilt delen of een backup van je smartphone op een veilige plek wilt opslaan, een USB-stick is de ideale uitkomst. In dit artikel bespreken wij de Philips USB 3.2 Click Editie. Dit is de nieuwste USB-C flashdrive van Philips, die niet alleen een leuke uitstraling heeft, maar ook snel en betaalbaar is.

Tegenwoordig is iedereen actief in de digitale wereld. Zo heeft iedereen een smartphone, tablet, computer of laptop en gebruiken we deze apparaten onder andere om met onze vrienden en collega’s te communiceren, foto’s te maken, thuis te werken, belastingaangifte te doen en te gamen. Het maakt niet uit hoe jouw digitale footprint er uit ziet, jouw digitale gegevens zijn persoonlijk en daarom is het belangrijk dat jij jouw data op een veilige en snelle manier online of offline kunt opslaan. De Philips USB 3.2 Click Editie is het ideale product om jouw data offline te bewaren.

We raden altijd aan om backups op verschillende plekken op te slaan, met voorkeur zowel online als offline. Voor de offline backup kun je de Philips USB 3.2 Click Editie gebruiken. De nieuwste USB-stick van Philips is uitgerust met een USB-C aansluiting, waardoor deze ideaal is voor gebruik in combinatie met smartphones en de nieuwste laptops. De USB-stick heeft een behuizing van kunststof en maakt gebruik van een handig kliksysteem om de USB-C poort tevoorschijn te halen. De kleurrijke drukknop met transparante behuizing geeft de USB-stick een leuke hippe uitstraling. Ook maken de kleurtjes en grote teksten het heel makkelijk om de verschillende USB-stickjes van elkaar te onderscheiden. Dit is ideaal als je besluit meerdere modellen te kopen.

Het mooie aan de Philips USB 3.2 Click Editie is dat de USB-C poort binnenin de behuizing zit wanneer je de USB-stick niet gebruikt. Hierdoor is de USB-poort, en dus ook jouw data, goed beschermd. De modellen met 256GB en 512GB opslagruimte hebben een maximale schrijfsnelheid van 100MB/s. Deze snelheid is alleen te halen als je bijvoorbeeld een .MP4 bestand dat een paar GB groot is kopieert naar de USB-stick. Kopieer je duizenden kleine documenten, dan zal de gemiddelde schrijfsnelheid aanzienlijk lager zijn. Alle modellen hebben een leessnelheid van 120MB/s.

De Philips USB 3.2 Click Editie weegt minder dan 9 gram en is 2 cm breed, 5,9 cm lang en 0,9 cm dik. De USB-stick is dus erg licht, maar qua afmetingen niet super compact. Wij hebben de USB-stick met smartphones, tablets en laptops getest en in alle gevallen werd de USB-stick heel snel herkend door het apparaat. Ook het kopiƫren van bestanden ging in alle gevallen erg snel, wat het product ideaal maakt om bestanden tussen verschillende apparaten uit te wisselen.

Interesse in een kleurrijke Philips USB 3.2 Click Editie? Dan kun je de USB-stick al vanaf 11,99 euro in huis halen. Uiteraard betaal je meer voor de uitvoeringen met meer capaciteit en hogere schrijfsnelheden. Hieronder hebben wij de verschillende modellen even op een rijtje gezet:

  • 11,99 euro: 32GB (grijs) (50MB/s schrijfsnelheid)
  • 12,99 euro: 64GB (paars) (50MB/s schrijfsnelheid)
  • 20,99 euro: 128GB (oranje) (60MB/s schrijfsnelheid)
  • 37,99 euro: 256GB (groen) (100MB/s schrijfsnelheid)
  • 53,99 euro: 512GB (blauw) (100MB/s schrijfsnelheid)