Your Cart

Nieuwste Samsung-smartphones Voordelig Kopen

De smartphones van Samsung zijn razend populair. Of het nou gaat om de high-end Galaxy S-serie, de voordelige Galaxy A-serie of de vouwbare smartphones in de Galaxy Z-serie, al deze series hebben een grote fanbase. De kans is groot dat ook jij op zoek bent naar een Samsung-smartphone en daarom bespreken wij in dit artikel hoe jij zo voordelig mogelijk een smartphone van deze fabrikant in huis kunt halen.

Een nieuwe smartphone kopen is leuk, maar kan helaas wel prijzig zijn. De meeste mensen hebben een beperkt budget en daarom zijn wij altijd op zoek naar de beste prijzen. Gelukkig zijn er verschillende manieren om jouw volgende smartphone voordeliger in huis te halen. De populairste optie is het combineren van een smartphone met een abonnement. Een Samsung met abonnement is bij telecomproviders zoals Odido altijd verkrijgbaar. Hierbij maakt het niet uit of je een high-end of budget-smartphone wilt kopen. Zolang de smartphone populair is kun je deze combineren met een abonnement.

Bij het combineren van een smartphone en abonnement hoef je bij de aanschaf slechts een klein bedrag te betalen. De prijs van de smartphone zit namelijk verwerkt in de maandelijkse abonnementskosten. Hierdoor betaal je de smartphone af in een periode van 12 of 24 maanden en hoef je niet in één keer al je spaargeld op tafel te leggen. Het uitgeven van 50 euro per maand is voor de meeste mensen eenvoudiger dan in een keer 1000 euro te moeten betalen.

Ben je niet op zoek naar een abonnement, maar wil je wel voordelig een nieuwe smartphone aanschaffen, dan kun je een refurbished toestel overwegen. Een refurbished toestel is in wezen een tweedehands exemplaar dat door een controle is geweest om te garanderen dat de smartphone zo goed als nieuw is. Vaak gaat het om smartphones die na een korte periode weer zijn ingeleverd bij de winkel, omdat de gebruiker bijvoorbeeld scherm- of accuproblemen ervaarde. De klant krijgt in dit geval simpelweg een nieuwe smartphone mee naar huis, terwijl de smartphone met mankement achterblijft in de winkel. Dit exemplaar eindigt niet in de prullenbak, maar ondergaat een grondige inspectie waarbij de mankementen worden opgelost. Niet goed functionerende onderdelen zullen worden vervangen zodat het toestel zo goed als nieuw is.

Doordat de smartphone grondig is gecontroleerd ontvangen consumenten die een refurbished smartphone kopen doorgaans net als bij een nieuw exemplaar gewoon garantie. Het kopen van een refurbished smartphone is in dat opzicht dus een stuk interessanter dan het daadwerkelijk kopen van een tweedehandse smartphone, waarbij je geen garantie krijgt.

Gewoon kiezen voor een goedkoper toestel

Het mooie van Samsung is dat de fabrikant smartphones op de markt brengt in alle prijsklassen. Hierdoor is het in wezen niet eens nodig om op zoek te gaan naar speciale aanbiedingen als je een kleiner budget hebt. In plaats van een Galaxy S-toestel kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor een Galaxy A-toestel. Deze mid-range smartphones zijn honderden euro’s voordeliger. Natuurlijk is de camera wat minder goed en de processor wat minder krachtig, maar de Galaxy A-smartphones zijn prima in staat om alle dagelijkse taken uit te voeren, mooie foto’s te maken en zwaardere games te draaien. Het is niet voor niks dat de Galaxy A-serie al jarenlang een van de bestverkopende series op de markt is.