Your Cart

Leuke gadgets om je personeel op te laten vallen

Wanneer je een eigen bedrijf hebt, dan wil je natuurlijk dat je personeel opvalt. Je wilt laten zien dat ze bij jouw bedrijf werken. Daarvoor kun je verschillende gadgets aanschaffen waardoor jouw personeel gaat opvallen in de menigte. Hieronder lees je precies welke gadgets je kunt gebruiken.

Naambadges

Allereerst is het belangrijk dat wanneer je collega’s bijvoorbeeld op een beurs staan, dat ze gezien worden. Zo kan je ervoor kiezen om ze een naambadge te geven. Op die manier wordt het een stuk persoonlijker om ze op een beurs aan te spreken. Ook vallen ze op deze manier een stuk meer op. Er zijn veel verschillende soorten naambadges, waaronder naambadges met magneet, die je gemakkelijk kunt gebruiken. Kortom, naambadges zijn zeker niet overbodig en gemakkelijk in gebruik. Kijk snel welke soorten er zijn en kies de juiste uit voor jouw personeel.

Pet

Er zijn nog meer gadgets die je kunt aanschaffen om je personeel helemaal op te laten vallen. Zo kun je ook gebruik maken van petten die ze op hun hoofd kunnen zetten. Op die manier vallen ze op. Op de petten kun je je logo of een mooie quote waar jouw bedrijf voor staat printen. Zo maak je ook nog een beetje reclame voor je bedrijf. Een pet is een mooi middel om jouw bedrijf te laten zien aan de wereld.

Boekjes en pennen

Wanneer je aan het werk gaat, dan is het ook verstandig om een pen en een schriftje naast je zijde te hebben. Ook met een boekje en een pen kun je investeren in je bedrijf. Je kunt bijvoorbeeld pennen en boekjes laten drukken met jouw bedrijfslogo erop. Op die manier kan jouw personeel gebruik maken van deze pennen en boekjes, maar je kunt ze ook weggeven aan klanten. Enorm handig als ze bijvoorbeeld afspraken hebben waarbij ze iets op moeten schrijven. 

Sleutelhanger

Verder kun je als bedrijf ook investeren in verschillende sleutelhangers. Iedereen maakt namelijk gebruik van sleutelhangers en het is ook gemakkelijk te gebruiken. Het is slim om sleutelhangers te laten maken voor jou en je personeel. Ook kunnen sleutelhangers gebruikt worden door klanten. Op die manier wordt jouw logo verspreid en kunnen steeds meer mensen gebruik maken van jouw product.

Hoesjes

Als laatste kun je ook verschillende hoesjes laten bedrukken met jouw logo erop. Je kunt bijvoorbeeld werktelefoons voorzien van hoesjes met jouw logo, of je kunt laptophoezen gaan bedrukken. Hierbij worden de telefoons en laptops op een goede manier beschermd en valt jouw personeel meer op. Ook wordt jouw bedrijf steeds bekender.