Your Cart

Haardroger en Haarzuiger Van Neakasa Voor Een Gezonde Vacht Van Jouw Huisdier!

Veel van ons hebben een hond of kat als huisdier en we doen er alles aan om ons huisdier gezond te houden. Een van de manieren om een gezonde leefstijl te creëren is door de vacht van de hond en kat te verzorgen en goed schoon te houden. Hier kunnen producten als de Neakasa P1 Pro haarzuiger en de Neakasa F1 haardroger bij helpen.

Neakasa F1 haardroger

De vacht van een hond of kat is vaak nat, of het nou komt door een regenbui, het zwemmen in een meer of het wassen van de vacht. Het is belangrijk om de vacht te drogen, want een natte vacht voor een langere periode is niet prettig voor het dier en kan knopen in de vacht veroorzaken. Een natte vacht kun je voor een groot deel drogen met een handdoek, maar heeft jouw kat of hond een dikke vacht, dan is het hebben van een haardroger erg fijn. De Neakasa F1 is een haardroger speciaal voor jouw hond en kat.

Met een gewicht van 560 gram is de Neakasa F1 een lichtgewicht en daardoor prettig in gebruik. Wel zo handig als je een grote hond hebt en daardoor dus wat langer moet drogen. Met een luchtstroom van 62 m/s is de vacht van een kleine hond, zoals een Shih Tzu of Chihuahua, in ongeveer 8 tot 10 minuten droog. Voor een wat grotere hond, zoals een Husky, ben je gemiddeld 15 tot 20 minuten bezig. Heb jij een hond met een zeer dichte en lange vacht, zoals bijvoorbeeld een Golden Retriever, dan duurt het drogen ongeveer een half uur.

De Neakasa F1 haardroger maakt niet veel lawaai, zodat jouw dier niet in paniek raakt. Ook komt de haardroger met drie verschillende mondstukken voor elk type vacht en voorkomen ingebouwde sensoren dat de vacht van jouw dier te warm of te koud wordt. Er is dus veel aandacht besteed om het zo comfortabel en veilig mogelijk te maken voor jouw huisdier.

De Neakasa F1 is bij GearBerry verkrijgbaar voor 119 euro.

Neakasa P1 Pro

Afhankelijk van het ras kan een huisdier veel haaruitval hebben. Niet alleen tijdens het drogen van de vacht maar ook tijdens de rest van de dag kunnen losse haren door het hele huis opduiken. Om dit grotendeels te voorkomen kun je de losse haren handmatig verwijderen met de Neakasa P1 Pro haarzuiger.

De 300W haarzuiger komt met maar liefst 8 verschillende mondstukken. Hiermee kun je grote plukken haar verwijderen, de vele dunne haartjes los borstelen en zelf de haren trimmen. De Neakasa P1 Pro haarzuiger is hierdoor geschikt voor alle haartypen, van een steile lange vacht tot een krullend bos haar. Het regelmatig verzorgen van de vacht is niet alleen prettig voor jouw huisdier, maar helpt ook tegen stof, mijten en allergieën.

De Neakasa P1 Pro haarzuiger heeft drie verschillende standen. Zet de haarzuiger in de laagste stand als jouw huisdier gevoelig is voor lawaai zodat hij of zij langzaam kan wennen aan de Neakasa P1 Pro. Met de haarzuiger verzorg je niet alleen de vacht van jouw huisdier, maar zorg je er ook voor dat haren minder worden verspreid door het huis. Hierdoor hoef je de vloer minder vaak te stofzuigen, waardoor je met de Neakasa P1 Pro dus twee problemen in één keer aanpakt.

De Neakasa P1 Pro is bij GearBerry verkrijgbaar voor 146,69 euro.

Profiteer van kortingen tijdens het Double Eleven evenement!

GearBerry heeft van 7 tot 13 november een Double Eleven actie lopen, waarbij je op vele manieren kunt profiteren van leuke kortingen. Zo win je met de Wheel of Fortune gegarandeerd een korting, die kan oplopen tot maar liefst 399 dollar. Kun je op geselecteerde producten profiteren van kortingen tot 50% en krijg je bij de aanschaf van bepaalde elektrische fietsen gratis bijbehorende accessoires. Bekijk alle aanbiedingen op de Flash Sale pagina van GearBerry.