Your Cart

Een Verzorgde En Gezonde Hond Dankzij De Neakasa F1 Pet Dryer

Heb jij een hond, dan is het belangrijk om de vacht van jouw hond goed te verzorgen om jouw huisdier gezond te houden. Hierdoor zul je jouw hond regelmatig moeten wassen, vooral na een leuke speeldag op het strand, in het bos of in de modder van een park. Om de vacht na het wassen snel droog te maken raden wij de Neakasa F1 haardroger voor huisdieren aan.

Een haardroger voor jouw huisdier is vaak een groot en zwaar apparaat, maar de F1 haardroger van Neakasa is dat totaal niet. De haardroger is erg handzaam en weegt slechts 560 gram. Ondanks zijn kleine formaat heeft de Neakasa F1 met een luchtstroom van 62m/s flink wat vermogen. De fabrikant van de haardroger garandeert dat je jouw Shih Tzu, Chihuahua of andere kleine hond in 8 tot 10 minuten volledig kunt drogen. Heb je een wat grotere hond, zoals een Siberian Husky of een Samojeed, dan moet je rekening houden met 15 tot 20 minuten. Het drogen van echte grote harige honden, zoals een Golden Retriever, neemt een half uur in beslag.

Met een gerust hart jouw hond drogen

Om het jouw hond zo comfortabel mogelijk te maken is de haardroger uitgerust met verschillende sensoren. Zo zorgt een hittesensor ervoor dat de haardroger stopt met opwarmen als de temperatuur te hoog wordt. Dit voorkomt schade van de vacht en is natuurlijk comfortabeler voor jouw hond. Ook heeft de haardroger ‘Smart Heat Control’, die de temperatuur en de kracht van de luchtstroom automatisch aanpast aan de behoeften van de vacht. Als laatste is de Neakasa F1 ongeveer 20% stiller dan andere haardrogers. Dit is wel zo prettig, want honden hebben gevoelige oren.

De Neakasa F1 heeft vier temperatuurstanden. Heeft jouw hond een gevoelige huid of weinig haar, dan kun je de temperatuur dus gewoon laag houden zodat jouw hond het niet onnodig warm krijgt. Heeft jouw hond een dikke natte vacht, dan kun je de temperatuur wat hoger zetten. Ook vinden we in de verpakking drie verschillende mondstukken voor verschillende typen haar en lastiger te bereiken plekken.

Prijs
De Neakasa F1 is een zeer complete en compacte haardroger voor huisdieren, maar je hoeft hiervoor niet diep in de buidel te grijpen. De haardroger is bij GearBerry namelijk verkrijgbaar voor €102,95. Daarnaast kun je bij het plaatsen van een bestelling de couponcode GB20off invullen, waarna je nog eens €18.58 korting krijgt. Hierdoor betaal je tijdelijk slechts €84.37 voor de Neakasa F1 Pet Dryer. Dit is een kleine investering voor een gezonde en vrolijke hond.