Your Cart

Acer Chromebook 314 Review

De Acer Chromebook 314 is een geweldige optie voor wie op zoek is naar een degelijke Chromebook. Hij heeft een geweldig ontwerp, een goede selectie poorten en een helder 14-inch scherm. De Acer Chromebook 314 biedt ook snelle prestaties en kan basistaken met gemak aan. Tot slot biedt hij een batterijlevensduur tot 12 uur bij één keer opladen.

Performance

De Acer Chromebook 314 wordt aangedreven door een Intel Celeron N4000-processor en 4GB RAM, wat genoeg kracht is voor de meeste basistaken. Hij kan meerdere geopende tabbladen in Google Chrome aan zonder enige vertraging, wat een uitkomst is voor de gemiddelde zakelijke gebruiker of student. Mocht u van wat games uit de Google Play Store houden, dan kunt u de meeste games zonder enige problemen draaien. Al met al biedt de Acer Chromebook 314 goede prestaties voor een budget Chromebook.

Als u meer vermogen nodig hebt, kunt u ook kiezen voor de Acer Chromebook 315 met 8 GB RAM. Dit model kost u iets meer, maar het is een geweldige optie als u wat extra vermogen nodig hebt.

Batterijduur

De accuduur van de Acer Chromebook 314 is indrukwekkend, met een gebruiksduur tot 12 uur per acculading. Dit betekent dat u gemakkelijk een volledige werkdag of schooldag kunt doorkomen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over opladen. De accuduur is mede te danken aan de energiezuinige Intel Celeron-processor en het energiezuinige 14 inch LED-scherm.

Design

Met een gewicht van maar 1,5 kilogram neemt u de Acer Chromebook 314 overal mee naar toe. Er zit een anti-reflecterend beeldscherm in, waardoor u minder last hebt van een schijnende zon of vette vingerafdrukken. Daarnaast is hij ook aan de dunnne kant, waardoor hij makkelijk past in de gemiddelde laptophoes.

Zijn full hd (1080p) beelscherm met een verversingssnelheid van 60 Hz maakt hem ook geschikt om een film of serie op te streamen. Met beide usb-C en usb-A poorten kunt u er verder alle kanten mee op.

Prijs

U heeft al een Acer Chromebook 314 in huis voor rond de €219. Let op dat dit het goedkoopste model is, en u voor rond de 50 á 100 euro meer al één van de beste modellen van de Acer Chromebook 314 kunt kopen. Het is daarnaast ook slim om even rond te snuffelen tussen de Chromebook aanbiedingen, omdat er vaak korting op de Acer Chromebook 314 wordt gegeven – zeker met Black Friday in aantocht.