Your Cart

Word Verliefd Op Fietsen: Schaf Je Eerst E-bike Aan Met Grote Kortingen!

Lekker een rondje door de buurt fietsen of vele kilometers door het land, voor velen is dagelijks fietsen erg belangrijk voor hun fysieke en mentale gezondheid. Fietsen is echter niet voor iedereen even makkelijk en daarom zijn elektrische E-bikes steeds meer in trek. In dit artikel bespreken wij de Farfrees F20 Max en een E-bike promotie waarbij je kunt profiteren van aantrekkelijke aanbiedingen.

De Farfrees F20 Max is een E-bike met een carbon fiber frame en een krachtige 500 W borstelloze motor, waarmee je een maximumsnelheid van 25 km per uur kunt bereiken. Hellingen en verschillende ondergronden zijn dankzij de krachtige motor en stevige banden geen enkel probleem. De Farfrees F20 Max is dus geschikt voor verschillende terreinen en voor gebruik in alle seizoenen.

De elektrische fiets maakt gebruik van een Samsung-cell 48V 22.5Ah accu die krachtig genoeg is voor een maximumbereik van 100 kilometer. De fiets hoeft dus niet elke keer weer aan de oplader wanneer je even wat boodschappen hebt gehaald. Voorop het stuur vinden we een groot LCD-scherm waarop alle belangrijke informatie is af te lezen. Denk hierbij aan je huidige snelheid, de afgelegde afstand en de accucapaciteit. Functies als loophulpmodus en cruisecontrol maken het een stuk leuker om met de Farfrees F20 Max op pad te gaan.

De Farfrees F20 Max heeft een vouwbaar frame, dat het mogelijk maakt om de fiets dubbel te klappen, het stuur te vouwen en de pedalen plat te leggen. Eenmaal opgevouwen kun je de e-bike eenvoudig in de kofferbak leggen. Hierdoor is de Farfrees F20 Max ideaal om mee te nemen op vakantie.

Er is veel aandacht besteed aan de comfort en veiligheid van de gebruiker. Zo zorgen de voorvering en de schokdemperbuis voor onmiddellijke en langdurige schokabsorptie en maakt de fiets gebruik van een Shimano 7-speed shifters die nauwkeurig en soepel schakelt. Ook vinden we achterop een remlicht en is de fiets uitgerust met bagagedragers, spatborden aan de voor- en achterkant en voetsteunen om uw dagelijkse gebruik gemakkelijker te maken.

De zadel kun je stellen tussen een hoogte van minimaal 86 centimeter en maximaal 102 centimeter. Het stuur kun je stellen tussen 120 cm en 104 cm. De fiets weegt in zijn geheel 31.5 kilogram en is geschikt voor het dragen van maximaal 150 kilogram.

Profiteer van de herfst sale!
Tijdelijk kun je bij GearBerry profiteren van de huidige herfst sale, waarbij je E-bikes tot 22 oktober met maar liefst 400 euro korting in huis kunt halen. Bestel je nu bijvoorbeeld de Farfrees F20 Master 20, dan bespaar je niet alleen 400 euro, maar krijg je ook nog eens gratis een slot en een waterdichte fietstas cadeau. Daarnaast kun je bij het afronden van je bestelling de couponcode GBBike50 invullen om nog eens 50 euro extra korting te krijgen. Neem eens een kijkje op deze Herst Super Sale pagina voor een overzicht van alle herfstaanbiedingen.