Xiaomi Smart Standing Fan 3 slimme ventilator
Xiaomi Smartmi Standing Fan 3

Xiaomi Smartmi Standing Fan 3

70,68

Vind jij gewone ventilatoren ook zo verschrikkelijk lelijk? Ze passen niet bij je interieur, staan in de weg, hebben veel te korte snoeren en dan verkoelen ze ook nog niet eens de hele kamer. Daar wilden de ontwikkelaars bij Xiaomi wat aan doen. Ze ontwikkelden de Xiaomi Smartmi Standing Fan 3: een ventilator die er goed uitziet en zorgt voor een natuurlijke windstroom in huis.

De Xiaomi SmartMi Standing Fan 3 is de ideale ventilator voor wie overal in huis koeling wil. Het heeft een DC-borstelmotor met 7 ventilatorbladen, die de luchtstroom gelijkmatig verdelen. Terwijl je huis wordt gekoeld, maakt de ventilator nauwelijks geluid. Handig, want dan kun je de ventilator ook in de slaapkamer gebruiken.

Daarnaast is deze ventilator draadloos. Heb je een kamer gekoeld, dan pak je de ventilator op en zet je deze in een andere kamer nee. De ventilator weegt 3,5 kilogram, dus verplaatsen is een fluitje van een cent. En dankzij het stijlvolle witte ontwerp past de Smartmi Standing Fan 3 in ieder interieur.

* GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen. Wat vind je van deze aanbieding?

Bedankt!
Beoordeling van klanten: 4.2 (10 stemmen)

Xiaomi Smartmi Standing Fan 3

De meeste ventilatoren stoten warme lucht uit. Ze draaien de hitte van de kamer in het rond. De Xiaomi Smartmi Standing Fan 3 werkt met echt koele lucht. Deze ventilator heeft namelijk een natuurlijke luchtstroom, waardoor het echt koel wordt in de kamer. Dankzij de zeven ventilatorbladen wordt de luchtstroom gelijkmatig verdeeld. En dat natuurlijk zonder herrie, want met zijn 28,6 decibel geluidsproductie, mag je nauwelijks van geluid spreken.

Efficiënt en energiezuinig

Een ventilator hoeft geen stroomslurper te zijn. De Xiaomi Smartmi Standing Fan 3 bewijst dat des te meer. Het heeft een vermogen van 2,5 watt en gaat efficiënt met energie om. Dat is goed voor het milieu en goed voor je portemonnee. Wat ook efficiënt is aan deze ventilator, is dat het echt iets doet met de luchtkwaliteit in huis. Het vermindert namelijk de aanwezigheid van stof en andere schadelijke luchtdeeltjes.

Je kunt de kop van de ventilator maar liefst 360 graden ronddraaien en in 4 maten verstellen. Daarnaast kun je deze op 100 verschillende windsnelheden gebruiken. Zo staat de ventilator nooit te hard, maar ook niet te zacht. Je ziet de instellingen op een handige manier terug op het ingebouwde display.

Geen snoer meer nodig

Het is bijna standaard: de ventilator staat vlakbij het stopcontact. Andere fabrikanten zetten zulke krappe snoeren aan ventilators, dat er niets anders op zit. Bij Xiaomi dachten ontwikkelaars dat dat ook anders zou moeten kunnen. Wat nu als de ventilator helemaal geen stroomkabel meer nodig heeft? Deze moderne ventilator werkt gewoon op een batterij, waarmee je tot wel 20 uur verkoeling in de kamer krijgt. Wil je in de tuin gekoeld worden, dan zet je de ventilator daar net zo eenvoudig neer als in huis.

De ventilator weegt slechts 3,5 kilo en is gemakkelijk mee te nemen. Het maakt niet uit waar in huis je de ventilator neer zet: dankzij het mooie minimalistische witte ontwerp past de Standing Fan 3 in elke kamer.

Op afstand te bedienen

Deze ventilator heet niet voor niets ‘Smartmi’ en is niet voor niets ontworpen door Xiaomi. Xiaomi is een voorloper in moderne, slimme technologie. Daarom is het ook bijna geen verrassing meer dat deze ventilator met een app te bedienen is. Je kunt de ventilator zelfs spraakgestuurd bedienen met Google Assistant of Amazon Alexa. In de app zelf kun je bovendien aanpassingen maken in de snelheid, windrichting en andere modi.

Heb je een motionsensor in huis? Dan kun je het apparaat daar ook op aansluiten. Dan gaat de ventilator aan wanneer er beweging in huis wordt gevonden. Zo kom je altijd thuis in een heerlijk koele kamer!

Xiaomi Smartmi Standing Fan 3 kopen?

Als je op zoek bent naar alle Xiaomi Smartmi Standing Fan 3 aanbiedingen, bekijk dan onderstaand de prijsvergelijking: * GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen.

Extra informatie

Merk

Uitvoering

Smartmi Standing Fan 3

Kleur

Wit

Artikelnummer (EAN)

6970403201486