VIOMI A9 Stofzuiger
Viomi A9
151,20 Koop product

Viomi A9

151,20

Maak jij je huis nog schoon met een stofzuiger met een stekker? Dan ervaar je waarschijnlijk iedere dag hoe irritant het is om de stekker steeds in een ander stopcontact te moeten stoppen. Je oude stofzuiger is waarschijnlijk zwaar en maakt niet op een optimale manier schoon. De Viomi A9 is anders: een gemakkelijke en snelle manier om je huis snel schoon te maken.

De Viomi A9 is geschikt voor allerlei soorten oppervlakten. Dankzij de handige meegeleverde accessoires kom je ook in de lastigste hoekjes. Dit model heeft een borstelloze motor van 120 watt. Het heeft een vermogen van 2300 Pa. Daarmee is het een krachtige stofzuiger. Daarbij verwacht je natuurlijk wel wat geluid. Helaas voor wie een echt stofzuigergeluid wil: dit model is muisstil. Sterker: het is een van de stilste modellen die er zijn.

Viomi A9 aanbiedingen

Je kunt dit product kopen bij de volgende partners van GadgetFabriek:

bol.com Bol.com €151,20 » Bol.com
conrad.nl Conrad.nl €209,00 » Conrad.nl
geekbuying.com Geekbuying.com €282,77 » Geekbuying.com

* GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen. Wat vind je van deze aanbieding?

Bedankt!
Beoordeling van klanten: 3.83 (6 stemmen)

Viomi A9: draadloze stofzuiger

Stofzuigen op een batterij? En echt elk hoekje bereiken? Het kan met de Viomi A9. Dit is stofzuigen op een heel ander niveau. Een professioneel niveau, maar toch handig voor thuisgebruikers. Wanneer de batterij van de stofzuiger leeg is, duurt het slechts drie seconden om deze te vervangen. En dan kun je weer een uur stofzuigen. Met de vier bijgeleverde borstelkoppen, kun je je hele huis in een handomdraai schoonmaken.

Nooit meer sjouwen met een zware stofzuiger

Conventionele stofzuigers zijn zwaar. De onderdelen en de zak zorgen ervoor dat je je een breuk tilt aan het apparaat. Het maakt het schoonmaken in huis niet leuker. De Viomi A9 is een lichtgewicht model. Het is compleet aan te passen en is op de meest ergonomische manier te gebruiken.

Op je knieën liggen om ook onder de bank in de woonkamer schoon te maken is verleden tijd. Deze stofzuiger kan in elk hoekje komen, hoe klein ook. Het geeft alles wat je nodig hebt om je huis echt goed schoon te maken.

Verschillende energiemodi

Viomi heeft ook gedacht aan het stroomverbruik. Daarom kun je stofzuigen op drie verschillende standen: 10 minuten op maximaal vermogen, 30 minuten op gemiddeld vermogen en 60 minuten op eco-vermogen. Je zou denken dat in eco-modus het lang zal duren voordat je huis schoon is, maar niets is minder waar.

Deze stofzuiger heeft 23000 Pa en 120 AW zuigkracht aan boord. Dat is genoeg om ook schroeven, moeren, nat afval en stof op te pakken. Zo word je huis pas echt schoon.

Bijgeleverde accessoires

In de doos van de Viomi A9 vind je natuurlijk de stofzuiger zelf, maar ook een elektrische dweil, een muurbeugel en een elektrische mijtverwijderingsborstel. Dankzij de lange platte verlenging en de aluminium buis, kom je overal goed bij. Voor de handigheid zijn er ook schroeven en deeltjes van geëxpandeerd rubber meegeleverd.

Omdat het toch een andere manier van schoonmaken is dan je bent gewend, is er ook een handleiding meegeleverd. Op die manier leer je de stofzuiger optimaal te gebruiken. Ook is er een oplaadkabel meegeleverd, zodat je de batterij kunt opladen en je de stofzuiger compleet draadloos kunt gebruiken.

Viomi A9 kopen?

Als je op zoek bent naar alle Viomi A9 aanbiedingen, bekijk dan onderstaand de prijsvergelijking: * GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen.

Extra informatie

Merk

Uitvoering

A9

Artikelnummer (EAN)

6923185613848

Product Video