Fresh ‘n Rebel Clam Blaze

Fresh ‘n Rebel Clam Blaze

29,25

Een headset hoeft niet altijd duur te zijn. Met de Fresh ‘n Rebel Clam Blaze haal je een leuke “over-ear” headset in huis, waarmee je 80 uur lang ongestoord naar je favoriete muziek kunt luisteren. Naast een lange accuduur beschikt de Clam Blaze ook over Noise Cancelling, Multipoint connection en Auto Pause. Een leuk pakket voor niet al te veel geld.

Fresh ‘n Rebel Clam Blaze aanbiedingen

Je kunt dit product kopen bij de volgende partners van GadgetFabriek:

amazon.nl Amazon.nl €29,25 » Amazon.nl
amazon.de Amazon.de €69,99 » Amazon.de
bol.com Bol.com €69,95 » Bol.com
freshnrebel.com Freshnrebel.com €69,99 » Freshnrebel.com

* GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen. Wat vind je van deze aanbieding?

Bedankt!
Beoordeling van klanten: 0 (0 stemmen)

Opzoek naar een goede headset voor niet al te veel geld? Maak kennis met de Fresh ‘n Rebel Clam Blaze. De Clam Blaze is een “over-ear” headset die de oren volledig afsluiten, zodat jij ongestoord naar je favoriete muziek kunt luisteren. Met een lange accuduur, Noise Cancelling en Multipoint connection haal je met de Fresh ‘n Rebel Clam Blaze een degelijkse headset in huis.

Dat een headset niet altijd honderden euro’s hoeft te kosten bewijst de Clam Blaze van het merk Fresh ‘n Rebel. De Clam Blaze heeft een accuduur van maar liefst 80 uur, waardoor je de headset een week lang elke dag 10 uur lang kunt gebruiken zonder dat de headset opnieuw aan de lader moet. Dankzij snelladen kun je na 10 minuten laden weer drie uur naar muziek luisteren. Daarnaast kun je gebruikmaken van Wind Noise Cancelling, Auto Pause en Multipoint connection. Telefoneren met de headset is dankzij de dual ENC microphones ook geen enkel probleem. Verkrijgbaar in zes leuke kleurtjes.

Belangrijke punten:

  • Bluetooth 5.2
  • Perfect calling (dual ENC microphones)
  • Voice assistant
  • Foldable design
  • Wind Noise Cancelling
  • Auto Pause (on-ear detection)
  • Volume control wheel and play/pause buttons
  • Multipoint connection (connect 2 devices simultaneously)

Fresh ‘n Rebel Clam Blaze kopen?

Als je op zoek bent naar alle Fresh ‘n Rebel Clam Blaze aanbiedingen, bekijk dan onderstaand de prijsvergelijking: * GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen.

Extra informatie

Merk

Kleur

Paars, beige, Zwart, Blauw, Groen, Grijs