Fresh ‘n Rebel Bold M2

Fresh ‘n Rebel Bold M2

79,95

De Fresh ‘n Rebel Bold M2 is een draagbare speaker met prettig geluid en een stevige bass, een waterdichte behuizing en een lange accuduur. De Bold M2 is ideaal voor de zomerse dagen op het strand of bij het zwembad in de tuin. Een wat ruiger feestje is dankzij de robuuste behuizing ook geen enkel probleem. Heb je wat meer volume nodig tijdens een tuinfeest in een grote tuin, dan kun je twee verschillende Bold M2’s met elkaar pairen dankzij de Double Fun Mode.

* GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen. Wat vind je van deze aanbieding?

Bedankt!
Beoordeling van klanten: 0 (0 stemmen)

De Fresh ‘n Rebel Bold M2 is een draagbare speaker met een goede bass en een waterdichte behuizing. Ideaal voor de zomerse dagen op het strand of bij het zwembad in de tuin. Je kunt 24 uur lang genieten van muziek voordat de speaker weer aan de lader moet, waardoor je je nooit zorgen hoeft te maken dat de muziek halverwege de dag wegvalt.

De Fresh ‘n Rebel Bold M2 is verkrijgbaar in vier hippe kleuren. Dankzij een gewicht van 585 gram, een formaat van 78 x 78 x 178 mm en de meegeleverde draagkoord kun je de Bold M2 overal mee naar toe nemen. Je kunt de speaker met twee apparaten tegelijkertijd verbinden en dankzij de Double Fun Mode is het ook mogelijk om twee Bold M2’s met elkaar te pairen voor nog meer luisterplezier. Met de draaibare ring bovenop de speaker kun je het volume eenvoudig aanpassen en dankzij de robuuste behuizing is een wat ruiger feestje geen reden tot zorgen.

Belangrijke punten:

  • Bluetooth 5.3DC
  • input: 5V/2A max. (USB-C)
  • Battery: 7.4V/2500 mAh
  • Double Fun Mode (pair two speakers)
  • Party Mode (connect 2 devices to one Bold M2 speaker)
  • Speakerphone function (built-in microphone)
  • Waterproof and dustproof (IP67)
  • 20W RMS Woofer / 10W RMS Tweeter12° tilted speakers for optimal sound
  • LED battery indicator

Fresh ‘n Rebel Bold M2 kopen?

Als je op zoek bent naar alle Fresh ‘n Rebel Bold M2 aanbiedingen, bekijk dan onderstaand de prijsvergelijking: * GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen.

Extra informatie

Merk

Kleur

Paars, Zwart, Blauw, Grijs