Flitsmeister ONE
Flitsmeister ONE

Flitsmeister ONE

49,95

Flitsmeister is een handige app om te ontdekken waar een flitspaal of mobiele flitser staat, maar de app moet natuurlijk wel aan staan om een melding te krijgen van een flitser. Ben je vergeten om de app aan te zetten? Dan kan het zomaar zo zijn dat je een flitspaal over het hoofd ziet en een boete krijgt als je iets te hard rijd.

Met de Flitsmeister ONE los je dit probleem voor altijd op: de ONE is een klein apparaatje wat je op het dashboard van je auto plakt en welke door middel van geluid en licht je waarschuwt voor situaties op de weg, zoals flitspalen en files.

ONE werkt perfect samen met de Flitsmeister app op je smartphone en zorgt er voor dat de app altijd aan staat wanneer je gaat rijden. Houd er rekening mee dat je nog steeds de (gratis) Flitsmeister app nodig hebt om de Flitsmeister ONE te kunnen gebruiken, en dat de bluetooth verbinding op je telefoon ingeschakeld moet zijn.

Flitsmeister ONE aanbiedingen

Je kunt dit product kopen bij de volgende partners van GadgetFabriek:

expert.nl Expert.nl €49,95 » Expert.nl
amazon.nl Amazon.nl €59,99 » Amazon.nl
bol.com Bol.com €59,99 » Bol.com

* GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen. Wat vind je van deze aanbieding?

Bedankt!
Beoordeling van klanten: 3.46 (13 stemmen)

Flitsmeister ONE kopen?

Als je op zoek bent naar alle Flitsmeister ONE aanbiedingen, bekijk dan onderstaand de prijsvergelijking: * GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen.

Extra informatie

Gewicht 0,02 kg
Afmetingen 1,5 × 3,4 × 6,4 cm
Merk

Artikelnummer (EAN)

5714901100114