Fitbit Charge 4
Fitbit Charge 4

Fitbit Charge 4

87,95

Hoe fit ben jij? Met een slim sporthorloge zoals deze Fitbit Charge 4 kun je bijhouden hoeveel je beweegt en hoe intensief je beweegt. Deze activity tracker is waterdicht en voorzien van GPS, waardoor je ‘m kunt gebruiken tijdens het zwemmen of wanneer je gaat hardlopen zonder telefoon.

Fitbit Charge 4 aanbiedingen

Je kunt dit product kopen bij de volgende partners van GadgetFabriek:

amazon.nl Amazon.nl €87,95 » Amazon.nl
coolblue.nl Coolblue.nl €145,99 » Coolblue.nl
50five.nl 50five.nl €149,95 » 50five.nl

* GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen. Wat vind je van deze aanbieding?

Bedankt!
Beoordeling van klanten: 4 (4 stemmen)

Fitbit Activity Tracker

De nieuwste variant van de Fitbit is de Fitbit Charge 4. Voor het bijhouden van al je sportieve activiteiten is er geen betere smart watch beschikbaar op dit moment. Dankzij de ingebouwde sensor kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week je hartslag meten. Dit voorziet je van veel meer info dan alleen maar je hartslag, bijvoorbeeld ook de verbranding van calorieën en hoe je workouts nog meer kunt optimaliseren. Bovendien kun je deze meter ook gebruiken als indicator van je gezondheid. Je rustende hartslag wordt namelijk ook gemeten. Daarnaast kunnen de statistieken omtrent je sportieve activiteiten worden bijgehouden. Je kunt doelen voor jezelf zetten, waarna de Charge 4 je motiveert om deze te halen.

Andere pluspunten van de Fitbit Charge 4

De Fitbit Charge 4 kan dus ingezet worden voor sportieve activiteiten. Door zijn resistentie tegen water is deze smart watch ook geschikt voor het monitoren van je zwemprestaties. Dankzij de ingebouwde GPS functies kun je zelf routes maken, en weet je tevens ook altijd waar je bent en waar je naartoe moet. Dit apparaat is compatibel met Spotify, zodat je altijd een fijn muziekje op kunt zetten tijdens bijvoorbeeld het hardlopen. Je kunt notificaties van je mobiel op je horloge zien, en als je een Android smartphone bezit kun je tevens via het horloge op berichtjes reageren. Ook contactloos betalen doe je eenvoudig en snel. De batterij gaat lang mee en je kunt jezelf de hele dag monitoren.

Fitbit Charge 4 kopen?

Als je op zoek bent naar alle Fitbit Charge 4 aanbiedingen, bekijk dan onderstaand de prijsvergelijking: * GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen.

Extra informatie

Gewicht 0,026 kg
Afmetingen 1,2 × 2,3 × 3,6 cm
Merk

Resolutie

100 x 160 pixels

Displayformaat

1 inch

Gewicht

26 g

Kleur

Zwart

Artikelnummer (MPN)

FB417BKBK

Video Review