Your Cart

WeLock Touch 41: Deur Ontgrendelen Met Een Vingerafdruk

Hoe makkelijk zou het zijn als je jouw deur kunt ontgrendelen zonder dat je daarvoor een sleutel nodig hebt. Dit is wat de WeLock Touch 41 mogelijk maakt. De Touch 41 is een elektrisch slot dat het traditionele slot in jouw voordeur of andere deur kan vervangen, waarna het mogelijk is om het slot te ontgrendelen met behulp van de vingerafdrukscanner op de deurknop. Momenteel haal je de WeLock Touch 41 met een flinke korting in huis.

Stel je voor, je komt thuis van boodschappen doen, het regent, en je loopt snel met zakken vol groenten van je auto naar de voordeur van je huis. Je handen zijn vol en daarom is het lastig om de sleutel snel uit je broekzak te halen. In plaats daarvan leg je gewoon je vinger op de deurknop, waarna de deur automatisch binnen 1 seconde ontgrendeld wordt.  Dit is mogelijk met de WeLock Touch 41, een elektronisch slot met ingebouwde vingerafdrukscanner.

Tegenwoordig zijn er tal van moderne sloten die het mogelijk maken om een deur op verschillende manieren te ontgrendelen. Het ontgrendelen van een deurslot met behulp van een vingerafdruk is een van de modernste manieren. Het voordeel van een slot met vingerafdrukscanner is dat je nooit meer een sleutel mee hoeft te nemen wanneer je de deur uit gaat en het is ook niet nodig om een wachtwoord te onthouden. Je hoeft alleen maar de deurknop vast te pakken om de deur te openen.

Een slot met vingerafdrukscanner brengt meerdere voordelen met zich mee. Zo is het voornaamste voordeel natuurlijk het gebruiksgemak, maar je kunt ook verschillende vingerafdrukken, aka gebruikers, toevoegen aan het slot. Het is dus niet meer nodig om naar de sleutelmaker te gaan om extra sleutels te laten maken wanneer je andere mensen toegang wilt geven tot jouw huis. Tegelijkertijd kun je opgeslagen vingerafdrukken weer eenvoudig verwijderen wanneer je een persoon toegang wilt ontzeggen. Je kunt maar liefst 100 verschillende vingerafdrukken opslaan in het geheugen van het slot.

De WeLock Touch 41 heeft ondersteuning voor meerdere manieren van ontgrendelen. Als je de vingerafdrukscanner niet wilt gebruiken, dan kun je ervoor kiezen om het slot te ontgrendelen met een van de meegeleverde RFID-kaartjes. Dankzij NFC-technologie kun je het slot openen door zo’n RFID-kaartje gewoon tegen het slot te plaatsen. Als laatste is het ook mogelijk om het slot volledig contactloos te ontgrendelen met behulp van de WeLock-app op je smartphone. Deze app gebruik je ook om nieuwe vingerafdrukken toe te voegen of de geschiedenis van alle activiteiten terug te kijken. Zo geeft de WeLock-app een duidelijk overzicht van wie wanneer welk WeLock-slot heeft ontgrendeld.

Installatie

De installatie van een WeLock-slot is vrij eenvoudig en daardoor prima zelf te doen. Je maakt eerst het traditionele slot los door een aantal schroefjes te verwijderen. Na het verwijderen van de schroefjes schuift het oude slot gewoon uit de deur, waarna je de WeLock Touch 41 op dezelfde plek kunt terugschuiven. Plaats de schroefjes weer in de deur om de WeLock Touch 41 op zijn plaats te houden, synchroniseer het slot met de WeLock-app op je smartphone en het slot is klaar voor gebruik.

Controleer wel even of jouw deur geschikt is voor de WeLock Touch 41. Het slot past namelijk alleen in deuren die tussen de 5 en 10 cm dik zijn en gebruikmaken van een EU-slot. Gelukkig vallen vrijwel alle deuren in Europa onder deze voorwaarden.

Koop de WeLock Touch 41 met korting

Tijdelijk heeft WeLock een leuke actie lopen waarbij je flinke korting krijgt op de aanschaf van de WeLock Touch 41. De reguliere prijs op deze Amazon-pagina is 179 euro, maar tussen 20 juni en 21 juli betaal je slechts 139 euro als je bij de aanschaf de promocode TOUCH41NL03 invult. Maak gebruik van deze actie en profiteer van 40 euro korting, gratis verzending en 2 jaar garantie. Je kunt de WeLock Touch 41 hier kopen.