Your Cart

Begin 2024 Met Een Nieuwe Refurbished Laptop!

Met de feestdagen achter de rug en het nieuwe jaar voor de boeg heb je waarschijnlijk grootse plannen voor 2024. Misschien wil je gezonder gaan leven of heb je plannen om meer geld te gaan verdienen. Vaak kopen we een aantal nieuwe producten die hierbij kunnen helpen. Als je van plan bent om een nieuwe laptop te kopen, omdat je dit bijvoorbeeld nodig hebt voor school, je nieuwe baan of persoonlijke projecten, dan raden wij aan om eens te kijken naar een refurbished laptop.

Wat is een refurbished laptop?

Wanneer je een laptop koopt zijn er drie categorieën om uit te kiezen. Zo kun je een gloednieuwe laptop kopen, een tweedehands laptop overnemen of kiezen voor een refurbished laptop. Een refurbished laptop is eigenlijk een tweedehands laptop die is opgeknapt. In veel gevallen wil dit zeggen dat een klant een laptop heeft gekocht en deze vervolgens weer heeft teruggebracht naar de winkel. De reden hiervoor kan verschillen. Het kan zijn dat de klant simpelweg niet tevreden is met het product, maar in veel gevallen is er iets mis met de laptop.

Zo kan het zijn dat de accu van de laptop bijvoorbeeld te snel leegloopt of dat het scherm dode pixels heeft. Misschien werkt het toetsenbord niet goed of zijn er problemen met het moederbord. Wat de reden ook is, de klant wil de niet goed functionerende laptop niet hebben en deze graag ruilen voor een laptop die wel voor 100% naar behoren functioneert.

Na het omruilen van de laptop zit de winkel met een “defecte” laptop. Om de laptop toch nog te kunnen verkopen voert de winkel een grondige controle uit en worden alle problemen opgelost. Dit kan betekenen dat de laptop een nieuwe accu, scherm of moederbord krijgt waarna de laptop voor een iets lagere prijs als een “zo goed als nieuw” product weer in de verkoop kan. Het mooie aan een refurbished product is dat je doorgaans net als bij een gloednieuw product een garantieperiode krijgt. Tegelijkertijd haal je een refurbished Laptop i7 van Lenovo in sommige gevallen al voor minder dan de helft van de nieuwprijs in huis.

Waar koop ik een refurbished laptop?

Nu je het verschil weet tussen een nieuw, tweedehands en refurbished product, vraag je je waarschijnlijk af waar je een refurbished laptop kunt kopen. Er zijn verschillende webwinkels die een groot aantal refurbished laptops verkopen en het mooie is dat het vaak om laptops gaat die erg jong zijn. Daardoor kun je een refurbished laptop kopen met de nieuwste specificaties en toch een hoop geld besparen.
Een refurbished laptop kun je zowel online als offline kopen, maar het online aanbod is doorgaans een stuk groter. Zo kun je hier online een refurbished laptop kopen, waaronder een refurbished laptop i7. Een i7 laptop is een laptop die gebruikmaakt van een Intel® Core™ i7 processor. Dit is een krachtige chipset die het mogelijk maakt om vloeiend te multitasken en zware games te draaien. Een laptop met i7-processor is ideaal voor gamers, content creators en regulier gebruik.