Sony FDR-X3000R 4K Actiecamera
Sony FDR-X3000

Sony FDR-X3000

74,99

Sony’s FDR-X3000R is een actiecamera met optische beeldstabilisatie, 4K resolutie, WiFi en GPS. Met deze actioncam schiet je moeiteloos vloeiende video’s in hoge kwaliteit tijdens allerlei activiteiten zoals snowboarden en zwemmen, maar je kunt deze camera natuurlijk ook gebruiken om video’s te maken tijdens vakanties en citytrips.

Deze 4K actiecamera van Sony kun je zowel filmen als fotograferen. De beeldkwaliteit van de opnames is daarbij erg goed doordat de FDR-X3000R gebruik maakt van een ZEISS® Tessar lens en Exmor R®-CMOS-sensor, in combinatie met Sony’s Balanced Optical SteadyShot (BOSS) technologie voor optimale beeldstabilisatie.

Sony FDR-X3000 aanbiedingen

Je kunt dit product kopen bij de volgende partners van GadgetFabriek:

amazon.de Amazon.de €74,99 » Amazon.de
amazon.nl Amazon.nl €789,00 » Amazon.nl

* GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen. Wat vind je van deze aanbieding?

Bedankt!
Beoordeling van klanten: 3.33 (9 stemmen)

Sony FDR-X3000 4K Action Cam

Met de gebruiksvriendelijke en compacte Sony FDR-X3000 4K Action Cam is het mogelijk om video’s te maken in haarscherpe kwaliteit. Het apparaat is geschikt voor het filmen van beelden in een 4K resolutie. Door de Balanced Optical SteadyShot technologie, zijn de beelden altijd haarscherp en zeer stabiel. Hierdoor kan de Sony FDR-X3000 4K Action Cam met recht een echte actiecamera genoemd worden. De camera wordt geleverd met een slimme afstandsbediening. Deze kan op de camera geplaatst worden of afzonderlijk worden gebruikt. Het is ook mogelijk om het apparaat te koppelen met een smartphone via Bluetooth.

Eigenschappen van de camera

De Sony FDR-X3000 4K Action Cam heeft een lengte van 83 millimeter, is 29,4 millimeter breed en 47 millimeter hoog. Het gewicht van het apparaat inclusief de batterij is 114 gram. De batterij voor de voeding wordt meegeleverd met de camera. Voor stabiele beelden wordt er gebruik gemaakt van speciale sensoren. De actiecamera is voorzien van een ZEISS Tessar lens. Beeldstabilisatie wordt verzorgd met Balanced Optical SteadyShot technologie. Hierdoor is het ook tijdens activiteiten waarbij veel bewogen wordt mogelijk om stabiele beelden te filmen.

Technische eigenschappen

Het apparaat is schokbestendig en wordt geleverd met een behuizing om de camera onderwater te gebruiken. Hierdoor wordt het apparaat ook beschermd tegen stof. De Sony FDR-X3000 4K Action Cam kan gebruikt worden in combinatie met een Micro SD, SDHC of SDXC geheugenkaart voor het opslaan van beelden. Foto’s kunnen worden genomen in 12 megapixels en video’s met een resolutie van maximaal 1080p. De audio die opgenomen wordt, komt binnen via de aanwezige stereomicrofoon. De camera heeft een aansluiting voor een geheugenkaart, een micro-HDMI uitgang, een micro USB aansluiting en een aansluiting voor een stereo ministekker.

Overige technische kenmerken

Voor de voeding maakt het apparaat gebruikt van een batterij die wordt meegeleverd met het pakket. De batterijen zijn oplaadbaar. Voor de verbinding is de Sony FDR-X3000 4K Action Cam voorzien van Wifi en Bluetooth versie 4.1. De afstandsbediening is ook voorzien van Bluetooth versie 4.1 en kan zo gekoppeld worden met de camera. Deze afstandsbediening heeft een breedte van 47,8 millimeter, is 52,6 millimeter hoog en 19 millimeter diep. De afstandsbediening is voorzien van batterijen die een levensduur hebben van maximaal 155 minuten bij normaal gebruik. In de verpakking zit een Sony FDR-X3000 4K Action Cam, oplaadbare batterijen voor de afstandsbediening, een afstandsbediening, een polsband voor de afstandsbediening, een houder, een bevestigingsadapter, een onderwaterbehuizing voor de camera, een micro USB kabel en een handleiding voor het gebruik.

Sony FDR-X3000 kopen?

Als je op zoek bent naar alle Sony FDR-X3000 aanbiedingen, bekijk dan onderstaand de prijsvergelijking: * GadgetFabriek is een Amazon Partner en verdient partnercommissies. Als Amazon-Partner verdien ik aan in aanmerking komende aankopen.

Extra informatie

Gewicht 114 kg
Afmetingen 8,3 × 2,94 × 4,7 cm
Merk

Kleur

Wit

Connectiviteit

Bluetooth 4.1, WiFi

Resolutie

3840 x 2160 pixels (4K)

Accuduur

150 minuten

Artikelnummer (MPN)

FDRX3000RFDI.EU

Video Review