Mediamarkt Logo

XIAOMI Mi Smart Clock

4.3 (3)

Art.-Nr. 1700724

XIAOMI

XIAOMI
    • XIAOMI Mi Smart Clock
    • XIAOMI Mi Smart Clock
    • XIAOMI Mi Smart Clock
    • XIAOMI Mi Smart Clock
    • XIAOMI Mi Smart Clock
    • XIAOMI Mi Smart Clock

    Type apparaat

    Slimme klok

    Verpakkingsinhoud

    Mi Smart Clock, Power adapter, handleiding

    Smarthome-toepassingsgebied

    Audiostreaming

    Compatibel met

    Google Assistant

    Naar de technische gegevens

    Helaas geen bezorging mogelijk

    + € 0,00

    Selecteer winkel voor ophaalopties

    Een wekker, speaker en smarthub in één? Dat is de Xiaomi Mi Smart Clock. Plug dit compacte multifunctionele apparaat in, koppel het aan al jouw smartapparaten en geniet in een handomdraai van alle gemakken.

    Van alle gemakken voorzien

    Je ochtend- en avondroutines worden makkelijker dan ooit met de Mi Smart Clock. Stel een wekkeralarm in, check je agenda, het weer en het nieuws, bekijk hoe het verkeer eruitziet op je route naar werk en begin (of eindig) elke dag efficiënt. De opties zijn eindeloos! Het instellen van het apparaat gaat eenvoudig via de Google Home-app en ook de bediening is gemakkelijk. Gebruik de volume- en dempknoppen aan de bovenkant van de klok om het volume te regelen en swipe moeiteloos langs alle instellingen met het handige touchscreen. Handsfree bediening is ook geen probleem dankzij de ingebouwde Google Assistent.

    Het hart van je smarthome

    De Xiaomi Mi Smart Clock is meer dan alleen een slimme klok. Het apparaat kan ook het hart van je hele smarthome zijn. Koppel bijvoorbeeld je slimme verlichting, raambekleding of luchtreiniger en gebruik de Mi Smart Clock als hub. Zo zet je ’s avonds de lampen in je slaapkamer uit zonder onder de dekens vandaan te komen en open je ’s ochtends de zonwering zonder een vinger uit te steken. Ook slimme beveiligingscamera’s zijn aan deze multifunctionele klok te koppelen. Zo check je moeiteloos hoe het met je baby gaat of wie er voor de deur staat.

    Maestro, muziek

    Ook entertainment regel je in no-time met de Xiaomi Mi Smart Clock. Luister bijvoorbeeld naar je favoriete nummers, radioprogramma’s of podcasts via Spotify of YouTube Music, rechtstreeks via deze slimme klok. Het apparaat is bovendien compatibel met de Google Chromecast, dus je hebt ook de optie om de beste muziek, series en films naar je tv of speakers te streamen. Meer dan je stem heb je hiervoor niet nodig. Of je het apparaat nu in de slaapkamer, woonkamer of werkkamer hebt staan, met de Mi Smart Clock haal je meer uit je dag.

    Een look die bij je past

    Handig, zo’n multifunctionele wekker en smarthub, maar past dat wel in mijn interieur? Natuurlijk! De witte behuizing heeft een strakke, moderne uitstraling en het scherm is personaliseerbaar. Kies uit 10 designs voor de digitale wijzerplaat en pas de kleuren helemaal aan op jouw stijl. Wil je pas echt een unieke look? Koppel de Xiaomi Mi Smart Clock dan aan Google Foto’s en zie elke keer dat je de tijd checkt jouw mooiste herinneringen. Je kunt natuurlijk ook periodiek voor een frisse nieuwe look gaan. De keuze is helemaal aan jou.

    Technische eigenschappen

    Type apparaat

    Slimme klok

    Aantal kanalen

    1

    Spraakbesturing

    Ja

    Hi-res-audio

    Nee

    Standalone-oplossing

    Ja

    Uitvoering

    Te verbinden met app

    Ja

    Wifi-standaarden

    Wireless AC

    Bluetooth-profiel

    5.0

    Overige kenmerken

    Touchscreen display, Spotify, Youtube streaming, chromecast buitl-in

    Aantal ingangen

    1

    Aantal uitgangen

    1

    Energievoorziening

    Energiebron

    Netsnoer

    Ingangsspanning

    5 V

    Aantal batterijen

    0

    Algemene eigenschappen

    Kleur

    Wit

    Gewicht

    270 g

    Verpakkingsinhoud

    Mi Smart Clock, Power adapter, handleiding

    Materiaal

    Kunststof

    Fabrieksgarantie

    2 jaar

    Breedte

    11.3 cm

    4.3(3)

    5

    (2)

    4

    (0)

    3

    (1)

    2

    (0)

    1

    (0)

    Gebaseerd op 3 beoordelingen.
    Beoordelingen van externe bronnen (bijvoorbeeld de site van de fabrikant of andere webshops van onze bedrijfsgroep) worden ook meegenomen. Geverifieerde beoordelingen zijn gemarkeerd met de opmerking "Geverifieerd". Algemene voorwaarden voor het plaatsen van beoordelingen.

    3 Beoordelingen

    29-3-2022

    Echt helemaal top

    van Michel

    Deze wekker vervangt zo mijn Philips Wake-up Light. Hij is zo veelzijdig en gemakkelijk te gebruiken, en dat voor zo'n zacht prijsje! Klasse!

    3-2-2022

    Fantastische wekker!

    van Carolinapm

    Super handig en Google assistent werkt hartstikke goed. Super blij met mijn aankoop!

    16-1-2022

    Kunnen geen filmpjes op

    van Kelly

    De informatie over filmpjes erop af spelen is niet waar. Foto's wel. Als ik Disney+ of YouTube filmpjes probeer af te spelen hoor je alleen geluid, weergeeft geen beeld. Verder als wekker en Google As...

    €59,99
    €59,99