Op werkdagen voor 23:30 besteld, morgen in huis*

Gratis verzending vanaf € 50,-

14 dagen bedenktijd

Apple AirTag - 1 Pack

Apple AirTag - 1 Pack
  • Eenvoudig je spullen terugvinden
  • Werkt via Ultra Wideband technologie
  • Locatie tot op 30 centimeter nauwkeurig bepaald
Het door u opgevraagde product zit niet (meer) in het assortiment.
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • 14 dagen bedenktijd
  • Avond- en tijdvaklevering

Informatie

Ping het. Vind het.
Het verkeerd plaatsen van iets als uw portemonnee hoeft geen probleem te zijn als er AirTag aan is bevestigd. Je kunt een geluid afspelen op de ingebouwde luidspreker door naar het nieuwe tabblad Items in de Zoek mijn-app te gaan of "Hé Siri, zoek mijn portemonnee" te zeggen. Als het zich in de buurt verstopt - zoals onder de bank of in de volgende kamer - volg je gewoon het geluid en je zoektocht is voorbij.

Koud. Warm. Warmer. Heet.

Als uw AirTag in de buurt is, kan uw iPhone u er rechtstreeks naartoe leiden met Precision Finding. Je ziet de afstand tot je AirTag en de richting waarin je moet gaan - allemaal dankzij de Ultra Wideband-technologie.

Precision Finding compatibel met:
iPhone 11
iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max
iPhone 12 en iPhone 12 mini
iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max

Hoe werkt het?
Uw AirTag zendt een beveiligd Bluetooth-signaal uit dat kan worden gedetecteerd door apparaten in de buurt in het Zoek mijn-netwerk. Deze apparaten sturen de locatie van uw AirTag naar iCloud - dan kunt u naar de Zoek mijn-app gaan en deze op een kaart bekijken. Het hele proces is anoniem en versleuteld om uw privacy te beschermen. En het is efficiënt, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over de levensduur van de batterij of het dataverbruik.

Lost Mode maakt het vinden van dingen nog makkelijker.
Net als je andere Apple-apparaten kan AirTag in de verloren modus worden gezet. Wanneer het vervolgens wordt gedetecteerd door een apparaat in het netwerk, ontvangt u automatisch een melding. Je kunt het ook zo instellen dat iemand je contactgegevens kan krijgen door op je AirTag te tikken met een NFC-compatibele smartphone - dat is dezelfde technologie waarmee mensen dingen kunnen betalen met hun telefoon.

Privacy is ingebouwd.
Alleen u kunt zien waar uw AirTag is. Uw locatiegegevens en geschiedenis worden nooit op de AirTag zelf opgeslagen. Apparaten die de locatie van uw AirTag doorgeven, blijven ook anoniem en die locatiegegevens worden bij elke stap gecodeerd. Dus zelfs Apple weet niet de locatie van je AirTag of de identiteit van het apparaat dat helpt om het te vinden.

Prachtig eenvoudig.
Een installatie met één tik verbindt uw AirTag onmiddellijk met uw iPhone of iPad. Voer een naam in voor uw AirTag, bevestig deze aan het item dat u wilt volgen en u bent klaar om te gaan. Wilt u ook AirTag-meldingen op uw Apple Watch? Geen probleem.

Gebruik AR om het vanuit elke hoek te bekijken.
Open deze pagina met Safari op je iPhone of iPad.

Specificaties

Merk:
Apple
Productnummer:
21081371
Artikelnummer fabrikant:
MX532ZM/A

Energie

Batterijduur (max):
1 jaar
Type accu/batterij:
Verwisselbare CR2032 batterij

Fysieke eigenschappen

Diameter:
3,19 cm
Hoogte:
8 mm
Kleur van het product:
Wit / Zilver

Technische details

Connectiviteitstechnologie:
Draadloos

Reviews

0 review(s)
Er zijn nog geen reviews geschreven voor dit product, ben een van de eerste om een review over dit product te schrijven. Klik hier om een review te schrijven.
Paradigit heeft maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat beoordelingen echt zijn. Meer informatie.

Alternatieven